SKD Hertsberge

A-TEAM - VK DUDZELE 1-0

December 21, 2011
SKD startte fel en scoorde reeds na 5 min. de 1-0 via Leis Bode. 
Een klein half uur lang bracht SKD schitterend voetbal.
Dank zij de fysieke sterkte en lengte van de spitsen kwam Dudzele meer en meer opzetten.
In verdediging moesten alle zeilen bijgezet worden en kon doelman Gianni met enkele reuzereddingen zijn netten vrijhouden.
 
Na de rust kabbelde de wedstrijd op en neer doch Dudzele bleef levensgevaarlijk op hoge ballen en vrijschoppen.
Het jonge team van SKD kreeg het moeilijk doch gaf in verdediging geen krimp.
Doelman Gianni Vanhaelemeesch kende een superdag zodat SKD recht bleef.

Moeilijke, doch hard bevochten zege.
 

A-TEAM – FC DOOMKERKE 2-0

December 14, 2011

Tegen het “zwarte beest” Doomkerke kende SKD een moeilijke namiddag. Een stug verdedigende bezoekende ploeg hield onze jonge ploeg in de eerste helft van een verdiend doelpunt. Veel balbezit, doch weinig uitgespeelde doelkansen kenmerkte de eerste helft.

Na de rust drukte SKD nog nadrukkelijker. Onder impuls van Maxim Dierckens en Wannes Carlier werden de flanken meer opgezocht. Aan het uur werd het gretige spel van SKD beloond via Ayton Sabbe. (1-0). Kort voor tijd lukte Jordi Deloof, ...


Continue reading...
 

GL RUISELEDE – BELOFTEN 2-2

December 14, 2011

Juiste uitslag na een spannende wedstrijd. Ruiselede de betere ploeg in de eerste helft liep uit tot 1-0. SKD knokte zich terug in de wedstrijd en kwam op voorsprong via Mathieu Roels en Alexander Decock.

In de laatste minuut kon Ruiselede nog gelijk stellen.


Continue reading...
 

U21 – GL RUISELEDE 4-1

December 14, 2011

Niets liet een uitgesproken zege van SKD voorspellen aan de rust. Ruiselede technisch heel sterk verzuimde de vele kansen af te werken of doelman Nicolas Maertens lag in de weg. SKD kwam in de eerste helft moeilijk aan voetballen toe. Rust : 0-1.

Na de koffie en mits enkele aanpassingen van de trainer speelde SKD veel beter en vocht voor elke bal. De thuisploeg kwam via Brian Declerck terug op gelijke hoogte en speelde veel beter als blok. Ruiselede kreeg het moeilijk en de thuisploeg ging o...


Continue reading...
 

DOSKO KANEGEM – U17 2-3

December 14, 2011

Aangename en spannende wedstrijd die over en weer ging. Beide ploegen probeerden aanvallend te spelen wat het kijkstuk aantrekkelijk maakte.

Een knap SKD liep uit tot 0-1 via Sören Blieck doch liet Kanegem terug in de wedstrijd komen. Terug op voorsprong via Gaspard Nyssen kwam de thuisploeg nogmaals gelijk.

Uiteindelijk lukte Sören Blieck zijn tweede treffer die voldoende bleek voor een verdiende overwinning.


Continue reading...
 

VVC OEDELEM – U9 5-12

December 14, 2011

De laatste wedstrijd voor de winterstop werd een mooie afsluiter. De thuisploeg startte het felst, maar heel snel nam SKD het initiatief over met mooie combinaties en doelpunten. Toch lieten de bezoekers nog enkele kansen onbenut.

De knappe voorsprong bij de rust (3-5) werd tijdens de tweede periode uitgediept. Enkele missers in de verdediging van de thuisploeg werden genadeloos afgestraft.

Puike teamprestatie tegen een bij momenten toch ook goed voetballende’ thuisploeg.


Continue reading...
 

Administrator


Make a Free Website with Yola.